Beşiktaş

Rıdvan Dilmen: “Beşiktaş maçı Güneş geldiğinde kazandı”

Ajans Beşiktaş – Spor yazarı Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Ümraniyespor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

“GÜNEŞ AÇIKLANDIĞI GÜN BEŞİKTAŞ KAZANDI”

“Ligin dibine demir atmış bir takım Ümraniyespor ancak belli bir haftadan sonra toparlanma ihtimalleri olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş, bu maçı Şenol Güneş’i açıkladığı gün kazandı. Bugün Beşiktaş’ın karşısında henüz bir Anadolu takımı duramazdı.”

“ISMAEL YETERSİZDİ”

“Bugün oyunun geneline baktığımızda Beşiktaş’ın 3 puanı sonuna kadar hak ettiğini söyleyebiliriz. Teknik direktör değişikliğinde bu çıkışlar mümkün. Valerien Ismael iyi bir antrenördü ancak Beşiktaş için yeterli değildi.”

“CENK’İN PERFORMANSI ÖNEMLİ”

“Cenk’in oynaması benim için hiç sürpriz olmadı. İlk devre 2-0 bitseydi Şenol hoca muhtemelen sınırdaki bütün oyuncuları çıkaracaktı. Hocanın N’Koudou’yu düşünmediğini görmüş olduk ancak derbide kullanabileceğini düşünüyorum. Onun yerinde oynayan Cenk’in ikinci forvet olarak oynayabilmesi hoca için önemli. Cenk’in performansı aynı zamanda milli takım için de önemli”

“TAYYİP TALHA DALIP GİDİYOR”

“Tayyip Talha, büyük takımlar için çaylak bir oyuncu konumunda. İkinci golde de gördüğümüz gibi bazen dalıp gidiyor sahada. Zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum. Attığı gol ise sürpriz değil onun için.”

“WEGHORST PENALTILARI ALIR”

“Weghorst’un 6 gole ulaşması önemli. Cenk bırakırsa bundan sonra penaltıları da kullanacağını düşünüyorum. Hem Cenk hem Weghorst bu sezon çift haneleri görecektir.”

“CENK TERCİHİ MESAJDIR”

“Hocanın N’Koudou yerine Redmond’ı tercih edip Cenk’i sola atması ilerisi işin mesajdır. Hoca aynı zamanda orta sahadaki oyuncuları maç kopana kadar sabit tutmaya çalıştı. Gedson sadece İstiklal Marşı’nda duruyor ancak ofansif olarak yetersiz bir isim.”

“CENK KURBAN KESMİŞTİR”

“Artık Cenk Tosun maçlara başlayacak. Solda, sağda, önde fark etmez… Valerien Ismael gittiği gün Cenk kurban kestirmiştir. Şenol Güneş açıklandığında da ikinci kurbanı kestirmiştir.” (Sporx)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı