Süper Lig

Recep Uçar: Hedefimiz Süper Lig

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uçar, “Bu maçın zor olacağını söylemiştim ve öyle de oldu. Genel olarak ilk 30 dakikada dengeli bir oyun oldu. Çok üretemedik, rakip daha üretkendi. Kırmızı karttan sonra oyunun kontrolünü alıp devreye önde girmek avantajdı. İkinci yarıda topa sahip olarak oynamak istedik.

Samsunspor ikinci yarıda maç kaybetmeyen, ön tarafta etkili oyuncuları fazla olan bir takım. 70’te buldukları golle oyun 2-1’e geldi ve 80’de attığımız golle biraz rahatladık. Bugün ortaya koyduğu mücadele ve disiplinden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Geçen hafta Manisa deplasmanında kaybettiklerini hatırlatan Recep Uçar, “Geçen haftayı telafi etmek adına bu galibiyet önemliydi. Önümüzde 10 maçlık bir seri var ve ligin 3’te 1’inden daha az kalan bir süreden bahsediyoruz. Bundan sonraki süreçte iyi sonuçlar alarak hedeflediğimiz ilk 2’yi yakalayıp Süper Lig’e çıkmak istiyoruz.

Samsunspor’un iyi bir teknik ekibi ve kadrosu var. Kendilerine de bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Samsunspor cephesi

“Bugün önemli bir avantajı kaçırdık.” diyen Fuat Çapa, “Galip gelseydik, ilk iki için hesaplar yapacaktık ama 3 hafta önce bunları yapmıyorduk ve 3 hafta sonra yapacağımız hesapları herkes görecek. 11 maç var ve bu maçların içinde ilk 6’daki takımlarla oynayacağız. Bu maçlar bizim sıralamamızı belirleyecek.

İlk 6 içinde olacağız ve bu konuda iddialıyım. Bazen iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlar olabiliyor. Oyuncularımızı bir an önce motive edip Menemenspor karşısında alacağımız galibiyetle tekrar yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı