Süper Lig

Recep Niyaz ve Maxim TRT SPOR’a konuştu

İlk yarıda iyi bir çıkış yakaladıklarını vurgulayan Recep Niyaz, “Deplasman maçlarında özellike ilk yarıda sıkıntı yaşadık. 1. yarıda büyük takımlarla oynadığımız maçlar dahil hiçbir zaman rakibe boyun eğmedik” dedi. 

İkinci yarıya ise Demir Grup Sivasspor maçını kazanarak başlamak istediklerini dile getiren 26 yaşındaki futbolcu, hedeflerinin puan tablosunda üst sıralara çıkmak olduğunu söyledi. 

Hayatında pişmanlık duyduğu bir an olup olmadığı sorusuna ise Recep Niyaz  “Keşke kelimesini kullanmayı seven bir insan değilim.  Ne yaşadıysam sonuna kadar hepsinden memnunum. Fenerbahçe kariyerim ve kiralık gittiğim takımlar olsun bunların kararını ben verdim. Hepsi benim için birer tecrübe oldu.” şeklinde cevap verdi. 

Recep Niyaz’ın ardından konuşan Rumen kanat oyuncusu Alexandru Maxim, Galatasaray forması giyen vatandaşları Morutan ve Cicaldau ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray’ın sezon başından beri sorunlar yaşadığına dikkat çeken Maxim “İstedikleri sonuçları alamadılar. Cicaldau ve Morutan, Türkiye’de çok seviliyor. Türk insanının Rumen oyunculara pozitif bakış açısı var. Rumen büyük oyuncuların yolundan gitmeliler.” dedi. 

Hedeflerine de değinen Rumen oyuncu “Bireysel gelişimime özen gösteriyorum. İşler iyi gidiyor, çok daha iyisini yapabileceğimize eminim. 3 yıllık kontratım var. ilk hedefim burada olabildiğince güzel vakit geçirmek” ifadelerini kullandı. 

 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı