Süper Lig

Real Madrid’in konuğu Bayern Münih

Şampiyonlar Ligi’nde, yarı final rövanş maçlarının heyecanı yaşanıyor. Avrupa’nın iki dev ekibi Real Madrid ile Bayern Münih, kozlarını İspanya’da paylaşacak.

Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak ve saat 22.00’de başlayacak dev mücadelede, Polonyalı Szymon Marciniak düdük çalacak. 

Almanya’da oynanan ilk maç 2-2 sona ermişti. Leroy Sane ve Harry Kane’in gollerine; Real Madrid, Vinicius Junior ile karşılık vermişti.

Mücadeleyi kazanan taraf, finalde PSG’yi eleyen Borussia Dortmund’un rakibi olacak.

90 dakikada eşitlik bozulmazsa, uzatma bölümüne geçilecek. Taraflar yine birbirine üstünlük sağlayamazsa, Londra’da oynanacak finale gidecek ekip, penaltı atışları ile belirlenecek.

Real Madrid, hafta sonunda LaLiga’da 36. şampiyonluğunu ilan etti. Avrupa’nın 1 numaralı kupasını en çok kazanan takım olan eflatun-beyazlılar, bu sezon çifte zafer yaşamak istiyor.

Bayern Münih içinse Şampiyonlar Ligi, sezonu kurtarma adına son şans… Bayvera ekibi, 11 yıl sonra Bundesliga’daki hakimiyetini bu sezon Bayer Leverkusen’e kaptırdı.

Real Madrid ile Bayern Münih, farklı isimlerle yapılan turnuvalarda 28. kez karşılaşacak. Daha önce oynanan maçların 12’sini İspanyol ekibi kazanırken, 11’inden Alman takımı galip ayrıldı. 4 müsabaka ise berabere sonuçlandı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı