Futbol

Radulovic: Puan almak istiyoruz

Karadağ Milli Takım teknik direktörü Miodgrad Radulovic, TRT SPOR’un sorularını yanıtladı.

İki takımın da önemli bir maça çıkacağını belirten Radulovic, “Hem bizim hem Türk Milli Takımı’nın beklentileri var. Kalitemizi konuşturmak istiyoruz. Türkiye grup liderliğini hedefliyor. Bu mücadelede hanemize puan eklemek istiyoruz.” sözlerini kullandı.

Radulovic, açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

“Ligler bu sene başladı ve Covid-19 durumu vardı. Tüm oyunculardan aynı kaliteyi bekleyemeyiz. Mart ayında kullandığım 8 oyuncuyu bu maçta hesaplayamıyorum. Bu maçta oynayacak oyuncuların hepsi kendi bayraklarını temsil edecek ve kendi güçlerini gösterecektir. Herkesten aynı fiziksel gücü bekleyemeyiz ama söz konusu olan bir milli takımdır. Herkes kazanmak için çaba gösterecek. Benim oyuncularım da çaba gösterecek ve puan kazanmak için uğraşacak.”

“Elimizden geleni yapacağız”

Karadağ Milli Takımı’nın savunma oyuncusu Savic de önemli bir maça çıkacaklarını belirterek şunları söyledi:

“Türk Milli Takımı için Premier Lig oyuncularının olmaması handikap ama biz kendimize odaklanmış durumdayız. Bize de gelemeyen futbolcular mevcut. Eminim ki Türkiye’de eksiği olan futbolcuların yerine kim oynarsa elinden geleni yapacaktır.

Ligler yeni başladı ve yorgunluklar mevcut. Tüm oyuncular da hazır değil. Bazı futbolcu arkadaşlarımız 6 günde 3 maç yapıyorlar. Yine de elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı