Süper Lig

Radomir Kokovic: İstediğimizi alamadık

Kokovic, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, her zaman olduğu gibi kendilerine çok iyi bir atmosfer yaşatan taraftarlara teşekkür ederek, “Bizim hep arkamızdaydılar ve bizi sonuna kadar desteklediler.” dedi.

Maça iyi başladıklarını belirten Kokovic, şunları kaydetti:

“Rakibe önde basarak başladık ve böyle devam etmek istiyorduk. Fakat golü attıktan sonra seken toptan şanssız bir gol yedik. Devre arasında bu golün takımın enerjisini biraz düşürdüğünü fark ettik. Bu durumu pozitife dönüştürmek için bazı müdahaleler yaptım. İkinci yarıda ise sakatlıklar yaşandı ve oyuncu değişikliklerimiz oldu. Aslında bu maçı kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum maalesef bu olmadı. İstediğimizi alamadık.”

– Ender Traş: “1 puan kazanç”

Teksüt Bandırmaspor Teknik Direktörü Ersan Parlatan’ın cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkan yardımcı antrenör Ender Traş, ilk 25 dakikada kendilerine yakışmayan bir futbol sergilediklerini söyledi.

Bu süreçte Göztepe’nin çok baskılı oynadığını kaydeden Traş, şöyle konuştu:

“Tabii artık atmosferden mi etkilendik onu tam olarak bilemeyeceğim ama Göztepe çok üstündü. Maçın 1-0’da kalması bizi oyunda tuttu. İlk yarının bitmesine yakın attığımız golle ivme bize döndü. Özellikle ikinci yarı 45 ile 75 arası Bandırmaspor’un gerçek kimliğine yakın bir şekilde mücadele ettik. Dolayısıyla o ara maçı koparabilirdik. Göztepe deplasmanında alınan 1 puana kazanç diye bakıyoruz.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı