Basketbol

Potada Nesibe Aydın fırtınası

Nesibe Aydın Basketbol Takımı, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk sezonunda performansıyla göz dolduruyor.

15 maçta 12 galibiyet ile zirve mücadelesi veren Başkent temsilcisi, Fenerbahçe Öznur Kablo maçı öncesi yaptığı antrenmanda TRT SPOR ekibini ağırladı. 

Hedef Avrupa

Antrenmanda konuşan kulüp başkanı Mirkan Aydın, takımın kuruluşunda hedeflerinin Avrupa kupalarında mücadele etmek olduğunu söyledi.

Aydın, “4 sezon önce kurulduğunda kendimize şöyle bir hedef koymuştuk: 5’inci yılımızda Avrupa kupalarında olmak istiyoruz diye. İlk yılımızda Bölgesel Lig’de başladık. O yıl ilk sırada tamamlayıp ardından 1’inci Lig’e çıktık. 1’inci Lig’de iki sezon geçirdikten sonra da takımımız Süper Lig’e başlama başarısı gösterdi. Ve bundan sonra da amacımız Türkiye’yi, ülkemizi Avrupa kupalarında temsil edecek uzun vadeli başarılar elde edecek bir takım görüntüsü vermek.” dedi.

“Çok iyi bir teknik ekibimiz var çok iyi bir yönetimimiz var”

Bu sezon takımın başında üçüncü sezonunu geçiren başantrenör Erman Okerman ise başarılarını ekip çalışmasına borçlu olduklarını söyledi. Okerman, şunları kaydetti:

“Çok iyi bir teknik ekibimiz var çok iyi bir yönetimimiz var. İyi bir oyuncu kadrosu kurduk. Dolayısıyla bunların hepsini bir araya getirdiğiniz zaman ancak bu tarz olağanüstü başarılar ortaya çıkabiliyor.”

Fenerbahçe Öznur Kablo maçını değerlendiren takımın kaptanı Merve Uygül, “Her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz. Ligin en sonuncu takımına da ligin birinci takımına da aynı şekilde hazırlanıyoruz. Tabii ki çok iyi bir şekilde hazırlandık. Fenerbahçe çok iyi bir takım. Biz de elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz ve inşallah maçın sonunda galip gelen takım biz oluruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı