Futbol

PAOK Teknik Direktörü Ferreira’dan Beşiktaş’a övgü

Yarın (25.08.2020) oynanacak karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenleyen Ferreira, Beşiktaş’ın harika futbolculara sahip çok zorlu bir rakip olmasına rağmen PAOK’un da aynı güçte bir takım olduğunu söyledi.

Abel Ferreira, hedeflerinin kazanmak olduğunu belirterek, “Beşiktaş çok büyük bir takım. Teknik direktör değişikliği yapmadılar, bu da onların aynı sistemde oynayacakları anlamına geliyor. Yarın bizi zor bir maç bekliyor, oyunun her anında, her pozisyonunda maçı ne kadar istediğimizi belli etmemiz lazım. Maça hem mental, hem fiziksel anlamda çok iyi hazırlandık. Kazanma arzumuzu, oyunun her anında rakibimize hissettireceğiz. Maçta taktiksel disiplinimize sadık kalarak ve en önemlisi sabırla belirlediğimiz oyun planına göre oynamamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi’nden gelecek paraya da kulüp olarak gerçekten ihtiyacımız var. Bunun için bütün takım ve teknik ekip yarınki maça final gözüyle bakıyoruz. Dolayısıyla takım halinde kalitemizi ve isteğimizi de sahaya yansıtabilirsek tek maçın verdiği avantajla tur atlayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Futbol dışı faktörlerin bu maçı etkileyip etkilemeyeceği sorusu üzerine ise Ferreira ‘‘Söyleyebileceğim tek şey, yarınki maçın ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum ve buna cevabımız sahada olacak. Yarın sahada fark yaratmak ve kulübümüzü onurlandırmak istiyoruz.” cevabını verdi. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı