Galatasaray

Öztürk, Özgörkey ve Timur, TRT SPOR’a konuştu

Galatasaray Kulübünün 103. dönem yönetiminin belirlendiği olağanüstü seçimli genel kurulda Dursun Özbek başkanlığa seçildi. Seçimin ardından Özbek’in yönetiminde yer alacak isimlerden Metin Öztürk, Cemal Özgörkey ve Erden Timur, TRT SPOR’a konuştu. 

Öztürk: “İnancımız ve projelerimiz kuvvetli, kuvvetli geliyoruz”

Metin Öztürk, “Bu hamleyi yapan Dursun başkan. Dursun başkan bizim doğal liderimiz. 2018 seçimlerine beraber girmiştik. Zaten projelerle ilgili Dursun başkanla konuşuyorduk… İnancımız ve projelerimiz kuvvetli, kuvvetli geliyoruz” diye konuştu.

???? Metin Öztürk: İnancımız ve projelerimiz kuvvetli, kuvvetli geliyoruz. pic.twitter.com/7UTqkpX6Rk

Özgörkey: “Elimden gelen katkıyı vereceğim”

Cemal Özgörkey, “14 yıl sonra yenden yönetimde yer alacağım. Elimden gelen en iyi katkıyı vererek Galatasaray’a hizmet edeceğim” ddei.

????Cemal Özgörkey: Elimden gelen en iyi katkıyı vererek Galatasaray’a hizmet edeceğim. pic.twitter.com/fDMa4MpNw8

Timur: “Son sandıklarda ibrenin bize döneceğini biliyorduk”

Erden Timur ise “Tüm genel kurul üyelerine teşekkür ediyoruz. Çok sayıda projemiz var. Elimizden gelenin maksimumunu yapacağız…Son sandıklarda yeni üye olmuş kişiler vardı. O nedenle son sandıklarda ibrenin bize döneceğini biliyorduk” ifadelerini kullandı.

????Erden Timur: Tüm genel kurul üyelerine teşekkür ediyoruz. Elimizden gelenin maksimumunu yapacağız. pic.twitter.com/j3r6LL5zVs

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı