Futbol

“Oyuncularım yürekleriyle oynadılar”

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, galibiyeti öncelikle bu şehrin çocukları olarak yola çıkan yönetime, camiaya ve kente armağan ettiklerini söyledi.

Güzel bir galibiyet aldıklarını ifade eden Sözeri, “Haklı bir galibiyet aldığımız için maçta yaşanan gerginliği galibiyetimizin önüne geçirmeyeceğiz.” diye konuştu.

Sözeri, Altay’ın büyük bir camia olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:
“Bugün yaşananlar, bizim tarafımızdan özellikle tercüman Süleyman kardeşimizin ben ne yaptığını görmedim ama Altay yedek kulübesinden böyle bir tepki olduğuna göre bir şey yapmış. Ben bunun cezasını vereceğim, zaten kırmızı kartı da ben getirtip gösterttim. Biz kendi yaptığımız hatalardan dolayı misafir takım olan Altay’dan özür diliyoruz ama Altay’ın bir yöneticisi bana hakaret etti. Ben hakareti hak edecek hiçbir şey yapmadım. Oyuncularım da yapmadı, aslında sahada çok temiz bir futbol vardı. Oyuncularım yüreğiyle oynadı, bu maçın analizini çok iyi yaptık. Hafta içi dersimizi çok iyi çalıştık ve sahada da bunu uyguladık. Maçı daha da farklı kazanabilirdik ama değerlendiremedik. Rakibimize net bir pozisyon vermedik, baktığımızda çok net bir galibiyet oldu. Güzel hedefler adına daha da umutlanmış olduk. Oyuncularım bugün yüreğiyle oynadı, bu yaşananları galibiyetin önüne geçirmeyiz. Oyuncularım ne kadar teri varsa bugün akıttılar, onları gönülden, yürekten tebrik ediyorum.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı