Süper Lig

“Önümüze bakacağız”

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Genel Kurul’da açıklamalarda bulunuyor. Ağaoğlu, “Ligin son düdüğü çalmadan önce konuşmak olmaz.” dedi.

Ağaoğlu konuşmalarında şunları kaydetti: 

“Şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı. Sakın! Yüzde 99 şampiyon Trabzonspor söylemleri başladı. Sakın! İnsanın kulağına hoş geliyor ama sakın! Ligin son düdüğü çalmadan önce konuşmak olmaz.

Önümüzde 24 maç 72 puan var. Daha ne şampiyonluğu? Henüz 36 puandayız. 36 puan ile ligde bile kalamıyorsunuz. Rakipleri küçümseyip, onları yok saydığımız zaman en büyük hatayı yaparız. Aman ha, aman ha. Geçmişte bu bedeli ödedik. Bu bedeli bize ödettiler.

3 yıldır hep zirve yarışının içinde kaldık. Türkiye Kupası’nı ve Süper Kupa’yı kazandık. Bugün geldiğimiz noktada biraz puan farkıyla lideriz. Şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı, sakın! ‘Trabzonspor %99 şampiyon’ algısı yaratılmaya başlandı, sakın.

Şampiyonluk hedefi uzak bir hedef, 22 Mayıs… Ancak Adana Demirspor maçı bugün saat 16.00’da. Sonra Antalyaspor… ‘Lig bitmiştir, Trabzonspor şampiyon’ söylemleri diğer takımlara saygısızlıktır. Trabzonspor’u da erken havaya sokmak için yapılan algıdır. Taraftarımızın desteği çok önemli. En büyük gücümüz mücadele ve taraftarımızın desteği olacaktır.” 


 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı