Beşiktaş

Önder Karaveli TRT SPOR’a konuştu

Fraport Tav Antalyaspor’u mağlup ederek Süper Kupa’yı müzesine götüren Beşiktaş’ın teknik direktörü Önder Karaveli; TRT SPOR’da yayınlanan Ezgi Sütcü Ercan’ın sunduğu ve Fatih Doğan ile Evren Göz’ün yorumlarıyla futbol gündeminin değerlendirildiği “Gündem Futbol” programına telefonla bağlandı.

Kazanılan kupadan kulüpteki geleceğine birçok konuda özel açıklamalarda bulunan Önder Karaveli, Süper Kupa zaferinin ardından yaşadığı hisleri şu şekilde paylaştı:

“Uyuyamadım. Saat sanırım 7’ye doğru birazcık daldım ama 8’de kalkmam gerekiyordu sabah yolculuk vardı. 1 saat uykuyla duruyorum şu an, tesise yeni geldik. Kısa bir süre sonra da bir rejenerasyon antrenmanımız var. Sabah o 1 saatlik uykudan uyandığımda çok mutluydum. Çünkü çok sevdiğim kulübüme bir kupa kazandırdık oyuncularımızla ve tüm ekip arkadaşlarımızla beraber. Onun için çok keyifli ancak biraz yorgun uyandım. Bütün yorgunluklarımıza değiyor. Camiamız için, Beşiktaş’ı seven taraftarlar için harika bir gece ve harika bir sabah.”

???? Önder Karaveli: Mayıs ayı sonuna kadar sözleşmem var ve bu sözleşmeyi düşünmeden hangi pozisyonda olursa olsun görevime devam edeceğim pic.twitter.com/aTfFQyz3lZ

“Beşiktaş adına hangi pozisyon uygun görülürse orada çalışmaya devam edeceğim”

Siyah beyazlı kulüpteki geleceği hakkında da açıklamalarda bulunan Karaveli, “Ben bu göreve başlamadan önce mayıs sonuna kadar Beşiktaş ile sözleşmem vardı U-19 takım teknik sorumlusu olarak. Şimdi de Beşiktaş A takım teknik sorumlusu olarak mayıs sonuna kadar sözleşmem var. Ben bu sözleşmeyi çok fazla düşünmeden, önemsemeden Beşiktaş adına hangi pozisyon uygun görülürse orada çalışmaya devam edeceğim. Oynanan maçların ertesi gününü düşünmeden, sadece oynayacağımız maçları düşünerek çalışıyorum. En iyi ne yapabiliriz, en iyi nasıl kulübümüzü temsil edebiliriz diye düşünüyorum. Kulübümüzün ilerleyen zamanlarda bununla ilgili açıklamaları olacaktır. Ben de Beşiktaş’ın bir parçası olmaktan çok mutluyum, çok keyifliyim. Öyle de sürecek.” dedi.

“Emirhan İlkhan dikkatimi çeken oyunculardan biriydi”

Dün oynanan Antalyaspor maçında oyuna girdikten sonra etkili bir performans sergileyen Emirhan İlkhan hakkında da konuşan Karaveli, genç yıldız adayı hakkında şu ifadeleri kullandı:
“Emirhan İlkhan’ı, Beşiktaş’ta çalışmadan önce U19 Ligi’nde defalarca kez izledim. Benim dikkatimi çeken oyunculardan biriydi. Çalışmaya başladıktan sonra da dikkatimi boşuna çekmediğini gördüm. Onun A takıma doğru yolculuğu olacağını biliyordum. Tecrübeli futbolcularla fikir alışverişinde de bulunuyoruz. Dün maç içerisinde bir oyuncumuz geldi, oyunla ilgili bir şey söyledi. Sahanın içerisinde olan onlar sonuçta, biz her şeyi göremeyebiliyoruz.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı