Galatasaray

Okan Buruk’tan 4 değişiklik

Sarı-kırmızılı takımın, Süper Lig’de geçen hafta Siltaş Yapı Pendikspor’u 2-0 yendiği maçta görev alan oyunculardan Kazımcan Karataş, Kaan Ayhan ve Sergio Oliveira yedeğe çekilirken, sakatlığı bulunan Hakim Ziyech ise kadroda yer almadı.

Teknik direktör Okan Buruk, Adana Demirspor maçında bu futbolcuların yerlerine Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı, Kerem Demirbay ve Dries Mertens’i ilk 11’de sahaya sürdü.

Galatasaray karşılaşmaya Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Kerem Demirbay, Lucas Torreira, Tete, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi 11’i ile başladı.

Sarı-kırmızılıların yedeklerinde ise Kazımcan Karataş, Kaan Ayhan ve Sergio Oliveira’nın yanı sıra Günay Güvenç, Angelino, Eyüp Aydın, Wilfried Zaha, Halil Dervişoğlu, Tanguy Ndombele ve Cedric Bakambu yer aldı.

Ziyech riske edilmedi

Galatasaray’da hafif sakatlığı bulunan Hakim Ziyech, müsabakanın kadrosunda yer almadı.

Faslı futbolcunun, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son haftasında 12 Aralık Salı günü deplasmanda Danimarka’nın Kopenhag ekibiyle yapılacak kritik karşılaşma düşünülerek riske edilmediği bildirildi.

Galatasaray’da sakatlığı geçen futbolculardan Abdülkerim Bardakcı maça ilk 11’de başlarken, Wilfried Zaha ise yedekler arasında görev bekledi.

Takımda sakatlığı olan Davinson Sanchez ise maçın kadrosunda bulunmadı.

Kerem Demirbay 6 maç sonra ilk 11’de

Galatasaray’da Kerem Demirbay, 6 maç aradan sonra ilk 11’de forma şansı buldu.

Son olarak Süper Lig’in 10. haftasındaki Çaykur Rizespor maçında ilk 11’de sahaya çıkan Kerem Demirbay, sonraki 4 lig ve 2 UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasının başlangıç kadrosunda tercih edilmedi.

Barış Alper Yılmaz sol bekte

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Barış Alper Yılmaz’ı Adana Demirspor maçında sol bekte görevlendirdi.

Sarı-kırmızılı takımın sol bekleri Angelino ve Kazımcan Karataş’ı yedek bırakan Buruk, hücum oyuncusu Barış Alper Yılmaz’a savunmanın solunda formayı verdi.

Adana Demirspor, Serkan Damla yönetiminde maça çıktı

Hafta içinde Hollandalı teknik adam Patrick Kluivert ile yollarını ayıran Adana Demirspor, Galatasaray maçına yardımcı antrenör Serkan Damla yönetiminde çıktı.

Adana Demirspor’da sakatlıkları bulunan futbolcular Mario Balotelli, Andreaw Gravillon, Ertaç Özbir ve Kevin Rodrigues maçın kadrosunda yer alamadı.

Vincenzo Montella maçı takip etti

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella da maçı statta takip etti.

İtalyan teknik adam, karşılaşmayı protokol tribününde izledi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı