Futbol

Oğulcan Çağlayan siftah yaptı

Süper Lig’in 15. haftasında Trabzonspor’a konuk olan Galatasaray’da Senegalli golcü Mbaye Diagne’nin yokluğunda hücumda Oğulcan Çağlayan görev aldı.

Oğulcan, karşılaşmanın 55. dakikasında rakip fileleri havalandırarak takımının ikinci golünü attı. Bu sezon takıma transfer olan 24 yaşındaki futbolcu, böylece sarı-kırmızılı forma ile ilk gol sevincini yaşamış oldu.

Oğulcan Çağlayan, 8 Süper Lig, 1 de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 9 müsabakada görev aldı. Maça 11’de başlayan Oğulcan, 85. dakikada yerini Christian Luyindama’ya bıraktı.

Oğulcan Çağlayan: “Umarım bu, gelecekteki birçoğunun ilki olur”

Trabzonspor karşılaşmasında Galatasaray’daki ilk golünü atan 24 yaşındaki futbolcu Oğulcan Çağlayan, “Böyle anların hayalini kurarsınız, çalışırsınız, çok istersiniz, onun için yaşarsınız. Galatasaray’daki ilk golümü attığım için çok mutluyum. Umarım bu, gelecekteki birçoğunun ilki olur” dedi. 

Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Trabzonspor’u 2-0 mağlup eden Galatasaray’da Oğulcan Çağlayan sarı-kırmızılı forma ile ilk gol sevincini yaşadı. Maçın ardından sosyal medya hesabından bu sevincini paylaşan 24 yaşındaki yaşındaki futbolcu, “Böyle anların hayalini kurarsınız, çalışırsınız, çok istersiniz, onun için yaşarsınız… Galatasaray’daki ilk golümü attığım için çok mutluyum. Umarım bu, gelecekteki birçoğunun ilki olur. Herkese çok teşekkürler!” ifadelerini kullandı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı