Basketbol

Obradovic’in geleceği şekilleniyor

Fenerbahçe Beko’da Zeljko Obradovic’in geleceği şekilleniyor. Sarı lacivertli takım ile sözleşmesi sona eren tecrübeli koç, yeni sözleşme görüşmeleri için İstanbul’a geldi.

Karantina sürecini ülkesi İtalya’da geçiren Genel Menajer Maurizio Gherardini de İstanbul’a döndü.

İkili, dün akşam yemekte Başkan Vekili Semih Özsoy ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından restorandan ayrılan üçlüyü TRT SPOR ekibi görüntüledi.

Obradovic – Gherardini ikilisinin bugün Başkan Ali Koç ile buluşması bekleniyor. Obradovic’in kendi maaşı konusunda herhangi bir talebi bulunmuyor.

Başarılı teknik adamın yeni sezonda oyuncu kadrosunun maaş bütçesi ve geçen sezon ödemelerde yaşanan aksamaların tekrarlanmamasını istediği öğrenildi.

Başkan Ali Koç’un yeni sezon maaş bütçesini 12 Milyon euro seviyesine çekmek istediği belirtiliyor.
efekt

Kulüp televizyonunda açıklamalar yapan Başkan Koç, “Obradovic basketbol efsanesidir ve Fenerbahçelilerin kalbindeki yeri bambaşkadır” diyen Koç, yeni sezon bütçesinin 30 Milyon euro seviyesine çıkmasının imkansız olduğunu dile getirdi.

Gherardini – Obradovic ikilisinin Başkan Ali Koç ile yapacağı görüşmenin ardından Fenerbahçe Beko’nun gelecek sezon adına yol haritasının da belli olması bekleniyor.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı