Galatasaray

Nihat Kahveci’nin Zaniolo yorumu: Bu biraz haksız rekabet

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa’yı devre arasında transfer edilen Nicolo Zaniolo’nun golüyle 1-0 yenen Galatasaray, ligde üst üste en fazla maç kazanma rekorunu kırdı. (14 maç)

TRT SPOR’da yayınlanan “Stadyum” programında rekor kırılan Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşması analiz edildi.

TRT SPOR yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray formasıyla çıktığı ilk resmi müsabakada gol sevinci yaşayan Zaniolo’nun performansını yorumladı.

Kahveci, “Galatasaray’da her maçta bir kahraman çıkıyor. Bugün kahraman Zaniolo oldu. İyi oynarken de kötü oynarken de 14’te 14 boşuna yapılmıyor. Kazanmayı bilen bir Galatasaray var. Zaniolo, geldi idmanda golünü attı, hazırlık maçlarına çıktı gollerini attı. Bugün resmi maçta oynadı, girip golünü attı. Oturduğu sitede komşu halı saha maçına çağırmıştır orada gol atmıştır! İşte nokta atışı transfer böyle bir şeydir. 13 maçtır kazanmışsın, devre arasındaki yeni transferin girmiş, golü atıyor, 14. maçını da kazanıyorsun. Bu biraz da haksız rekabet. Zaniolo’yu topsuz oyunda da izledim, her şeyi var. ‘Roma bu oyuncuyu nasıl bırakmış’ dedirtiyor. Mourinho, demek ki bir şeyine kızmış, oralarını bilmem. Maçtan sonra da gidip üçlüyü çekiyor” ifadelerini kullandı.

????️ @NihatKahveci8 | Nokta atışı transfer böyle bir şey. Bu biraz da haksız rekabet. Zaniolo’nun her şeyi var. pic.twitter.com/Xvj04awl8W

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı