Futbol

Ndombele, Galatasaray ile sözleşme imzaladı

26 yaşındaki futbolcu hastanede sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı.

İmza töreninde kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Ndombele, “Galatasaray’da olduğum, burada oynayacağım için çok mutluyum. Bakambu ile arkadaşız, kulüp hakkında iyi şeyler söyledi. Şampiyonlar Ligi en iyilerin yeri; grubumuz zor gibi görünse de en iyisini yapacağımızı düşünüyorum. Bana göre Türkiye’nin en büyük kulübü Galatasaray. Birçok arkadaşımdan da bunu duydum. Galatasaray ile birçok başarı kazanmak istiyorum ve bunun için savaşacağım” ifadelerini kullandı.

Fransız futbolcu, Galatasaray’ın UEFA’ya gönderdiği Şampiyonlar Ligi kadrosunda da yer aldı.

Sarı-kırmızılı ekipte 91 numaralı formayi giyecek olan 26 yaşındaki oyuncunun maaşının bir bölümünü Tottenham ödeyecek.

Galatasaray’dan dün bu transfere ilişkin KAP’a yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verilmişti:

“Profesyonel futbolcu Tanguy Ndombele Alvaro ve kulübü Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Futbolcunun transfer bedeli 15.000.000 euro olup 2025 yılından başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitler ile ödenmesi konusunda anlaşılmıştır. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 3.136.000 euro sezonluk ücret ödenecektir.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı