Beşiktaş

Nathan Redmond ve Tayfur Bingöl imzaya geldi

Ajans Beşiktaş – Kadro kalitesini arttırmak için transferin son gününe kadar mücadele eden Beşiktaş, Southampton’un kanat oyuncusu Nathan Redmond ile anlaşma sağladı. İstanbul’da sağlık kontrolünden geçecek olan futbolcunun kontrollerinde sıkıntı çıkmazsa bugün imza atacak. Teknik Direktör Valerien Ismael’in, “Mutlaka bir kanat oyuncusu alınsın, öncelik Premier Lig olsun” isteği üzerine hareket eden Beşiktaş’ın transfer sorumluları, kulübe uygun olan Premier Lig’deki kanat oyuncularını hocanın önüne koydu. Fransız teknik adam ise bunlar arasından tercihini Redmond üzerinde kullandı. Futbolcu da yeni bir sayfa açmak için bu teklifi kabul etti. Türkiye’den başka kulüplerin de ilgilendiği söylenen futbolcu, siyah-beyazlı formayı istedi ve bu transfer gerçekleşti.

Hem solda hem de sağ kanatta oynayabilen futbolcunun, Beşiktaş’ta kadro derinliği sağlayacak olması, teknik heyeti rahatlatmış olacak.

Tayfur Bingöl imzaya geldi

Yerli oyuncu kalitesini artırmak ve tercih sayısını artırmak isteyen Beşiktaş, Corendon Alanyasporlu Tayfur Bingöl için anlaşmaya vardı. 29 yaşındaki futbolcunun, kiralık olarak takıma katılacağı, siyah-beyazlıların güney ekibine 5 milyon lira kiralama bedeli ödeyeceği öğrenildi. İstanbul’da sağlık kontrolünden geçecek olan futbolcu, daha sonra resmi sözleşmeye imza atacak. (Skorer)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı