Şampiyonlar Ligi

Mustafa Denizli: O zaferin heyecanını hala hissediyoruz

Tarihi zaferin yaşandığı günün kendisi için çok özel olduğunu ifade eden Denizli, “Futbolumuzun özel günlerinden bir tanesi… Başkan, yönetici, futbolcu… O sırada görev yapan herkes için çok unutulmaz bir gün. Üzerinden bu kadar süre geçmiş, TRT gibi kanallarımız unutmamışlar. Bizi arıyorsunuz, o günü anımsatıyorsunuz sağ olun. O zaferin içinde olmak, zaferin bir parçası olmak bizler için çok büyük bir mutluluktu” dedi.

“Dönem itibarıyla Türk futbolunun bulunduğu yer bazı şeylerin imkansız gibi gözüktüğü dönemlerdi…” diyen deneyimli teknik adam, “Ben bu düşünceyi bertaraf etmeye çalıştım. Neuchetel maçı bunun köşe taşlarından birincisi oldu. Ondan sonra hem kulüp takımlarında hem milli takımlarda birtakım şeyleri değiştirdik. Beraberinde takımlarımız dönem itibarıyla büyük başarılara imza attılar. Milli takımımız keza öyle… Yani 30 yıldan fazla süre yaşanmış bir olayı bugün yine heyecanla hissedebiliyoruz. Dolayısıyla emeği geçen, katkısı olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. O güne kadar Türkiye’de farklı mağlubiyetlerden tur atlayan takım mucize yaratmış gibi hissediliyordu. 3-0’dan dönüp turu geçmek, bir üst tura, çeyrek finale ve yarı finale devam etmek ülke adına çok önemli bir gelişmeydi. Bu sadece Galatasaray’ın değil tüm takım taraftarlarının birlikte kutladığı bir gün olmuştu. Dün gibi hatırlıyorum. Caddelerdeki bayrakları gördüğüm zaman bunu yaşıyorduk.” ifadelerini kullandı.

Yeniden bir takımın başına geçme durumuyla ilgili de konuşan Denizli, “Aklıma yatkın bir proje olduğu zaman yeniden bir takım çalıştırabilirim. Yurt içi ve yurt dışı ilgilenen takımlar var. Ancak ben yurt dışı teklifleri pek düşünmüyorum. Bir süredir görüşmeler yapıyorum” dedi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı