Biyografi

Mostafa Mohamed

Mostafa Mohamed forma giydiği Galatasaray takımı ile adından söz ettirmeyi başarmıştır. Peki kaç yaşında? boyu, kilosu kaç? aslen nereli? hangi takımlarda forma giydi? futbol kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1997 yılının Kasım ayında Mısır’ın Kahire yakınlarında bulunan Gize kentinde dünyaya gelmiştir. Boyu 1.85 cm, burcu ise yay’dır.

Futbol hayatına Mısır’ın Zamalek takımı alt yapısında başlamıştır. Daha sonra kiralık olarak Tanta SC ve Gaish takımlarında forma giymiştir. En son Galatasaray takımı ile yine kiralık olarak 2021 yılında sözleşme imzalamış ve transferi gerçekleşmiştir. Transfer’inde Fatih Terim‘in büyük katkısı olmuştur.

Kariyeri boyunca doğup büyüdüğü memleketi, ülkesi Mısır’da forma giymiştir. 2021 sezonunda ise Zamalek takımında 1.66 Milyon Euro karşılığında kiralık olarak transfer olmuştur. Galatasaray forması ile çıktığı ilk derbi karşılaşması olan Fenerbahçe karşısında ilk 11 ‘de yer almıştır. İlk derbisinde 1 gol atmış ve maç 1-0 Galatasaray’ın üstünlüğü ile sona ermiştir.

Mostafa Mohamed Müslüman’dır, 2020 yılında evlenmiştir. Ailesi, annesi ve eşi ile de resimlerini zaman zaman sosyal medya hesaplarından paylaşmaktadır. Mustafa Muhammed Ahmed Abdullah resmi instagram hesabını mostafamohamed.11 ismi ile kullanmaktadır. Günümüz itibariyle instagram hesabında ki takipçi sayısı 1milyon civarındadır.

Milli takım kariyeri:

Mısır A Milli takımı (4 maç)
U23 (12 maç 6 gol)
U20 (6 maç 2 gol)

Güncel piyasa değeri: 2.50 mil. €

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı