Süper Lig

Morientes’ten Enes Ünal’a övgü

Fernando Morientes, bel fıtığı tedavisi için Türkiye’ye geldi. Fulya’da özel bir klinikte muayene edilen İspanyol yıldıza, regresyon ve robotik lazer tedavisi işlemleri yapıldı.

Uygulanan tedavinin sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Morientes, birçok futbolcunun omurga konusunda sıkıntı yaşadığını vurguladı.

Kariyeri boyunca sırt ve omurga bölgesinde çok ağrı çektiğini ifade eden Morientes, “Birçok futbolcu kalbiyle ilgili ya da fiziğiyle alakalı kontrolden geçiyor. Ama sırt ve omurgayla ilgili kontrol yaptırmıyor. Şunu söylemeliyim ki oyuncular uzun bir kariyer hedefliyorsa, bu sorunu arkada bırakmamalıyız” diye konuştu.

“Enes Ünal çok iyi bir kariyere sahip olacak”

Şampiyonlar Ligi Finali’ni izlediğini ve iki takımın da gayet iyi bir mücadele ortaya koyduğunu aktaran Fernando Morientes, La Liga ekiplerinden Getafe forması giyen milli oyuncu Enes Ünal ile ilgili ise övgü dolu ifadeler kullandı.

Morientes, Enes Ünal ile ilgili olarak, “Kesinlikle çok iyi bir sezon geçirdi. Çok iyi performans gösterdi. Son dönemde bir sakatlık geçirdi ama gelişmeye devam ettiğini görüyorum. İleride çok daha iyi bir kariyere sahip olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı