Süper Lig

MKE Ankaragücü, İbrahim Üzülmez’le anlaştı

TRT SPOR’da yayınlanan “Spor Merkezi” propramına telefonla başlanan MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, “İbrahim hocamızla presipte anlaştık. Henüz imzaları atmadık ancak bir çok konuda hocamızla mutabıkız. Şu anda kendisi tesislerime gelmek üzere. Büyük olasılıkla bügün sözleşmeyi imzalarız” dedi.

Fatih Mert, Medipol Başakşehir ile oynadıkları maçta verilmeyen golle ilgili TFF’ye yaptıkları itirazla ilgili süreci de anlattı.

“O gol verilseydi, ligin altının ve üstünün kaderini etkileyecekti”

Galatasaray-Gaziantep FK maçında sayılan golü örnek gösteren Mert, “Kural hatası yapıldığı düşüncesiyle TFF’ye başvurumuzu yaptık. TFF’den gelecek sonucu bekliyoruz. O gol verilseydi, ligin altının ve üstünün kaderini etkileyecekti. Çünkü 22. dakikada 2-0 öne geçme şansımız vardı. Ligin kalan 6 haftasıyla ilgili olarak ise bu hafta Trabzonspor’la oynuyoruz. Trabzonspor şampiyonluğun en büyük adaylarından, çok güçlü bir ekip. Biz de Ankaragücü olarak ligde kalabilmek için muhakkak puan ve puanlar almamız gerekiyor. Bütün maçlara bu şekilde hazırlanıyoruz. Trabzon’a da puan veya puanlar almak için gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’de son sırada bulunan sarı-lacivertli takım, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırmıştı.

Son olarak Bursaspor’u çalıştıran 46 yaşındaki İbrahim Üzülmez, Çaykur Rizespor, Elazığspor, Gençlerbirliği ve Gaziantep’te de görev yapmıştı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı