Biyografi

Miray Konar

Miray Konar başarılı spor kariyerinin yanı sıra eğitimine devam etmektedir. Genç sporcu hakkında merak edilen tüm detaylar! Kısaca kariyeri, eğitimi, biyografi ve hayatı.

Hakkında Detaylı Bilgiler:

Miray Konar tenisçi. Annesi Melis Konar’dır. Dokuz Eylül Üniversitesi Özel 75. Yıl İlk Öğretim Okulu ve Doğa Koleji Özel Lisesi’nde eğitim görmüştür. Western Carolina Üniversitesi’ne %100 tenis bursu ile kabul edilmiş ve eğitimine Amerika’da devam etmiştir. İşletme Bölümü üzerine eğitimini sürdürmekte ayrıca okulun tenis takımında yer almaktadır.

Miray Konar İzmir Karşıyaka’lıdır. Aslen İzmir’de dünyaya gelmiştir.

Miray Konar 19 yaşında ve 1.70 boyundadır. Doğum tarihi 3 Mayıs 2003, burcu ise boğa’dır.

Resmi instagram hesabı @miraykonar ‘dır. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Miray, 2023 yılında yaşanan deprem felaketinin ardından ABD’de yaşayan ve eğitimini sürdüren genç tenisçi Miray Konar, eyaletinde bulunan Kuzey Carolina’da Türk Birliği ile iletişime geçerek okulunda ve çevresindeki okulların yanı sıra sosyal medya hesaplarından yardım kampanyası başlatmıştır. Konu ile ilgili Berceste Şeber ve Ulaş Çan’ın sunduğu beIN TENİS programının konuğu olarak kampanya hakkında detaylı bilgiler vermiştir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı