Süper Lig

“Milli forma hayalim”

Spor Toto Süper Lig’e verilen milli maç arasını Antalya’da kamp yaparak değerlendiren Gaziantep FK, çalışmalarını tamamladı. Ligin 24’üncü haftasında sahasında Demirgrup Sivasspor’u ağırlayacak kırmızı-siyahlı ekibin başarılı solbek oyuncusu Halil İbrahim Pehlivan, Antalya kampının son gününde Demirören Haber Ajansı’nın (DHA) sorularını yanıtladı.

Milli aranın kendileri için iyi geçtiğini söyleyen Pehlivan, “Kampımız çok verimli geçti. Bu kampın inşallah lige yansımasını istiyoruz. Önümüzde Sivasspor maçı var, çok zor bir maç. Sivasspor çok iyi bir takım ama biz de özellikle iç sahada çok iyi bir takımız. Çok güzel sonuçlar aldık ve almaya da devam edeceğimizi düşünüyorum. Zor olsa da Sivasspor maçını kazanacağımızı düşünüyorum” dedi.

Takımın iç sahada daha çok puan alması ve deplasmanda aynı puanları toplayamamasına ilişkin soru üzerine Pehlivan, “Biz de bu durumu takım arkadaşlarımızla konuşuyoruz. ‘Sorun şu’ diyemiyoruz. Tamamen konsantrasyon eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Son dönemlerde de dış saha performansını düzelttik gibi. Hatta son 3 dış saha maçında 4 puan aldık. Zamanla bunu yeneceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Milli takım hedefi olduğunu kaydeden Halil İbrahim Pehlivan, “Milli takım formasını giymek bütün Türk futbolcuların olduğu gibi benim de hayalim. Takdir orada bulunan hocalarımızın. Hak ettiğimiz zaman çağıracaklarını biliyorum. İnşallah en kısa zamanda ben de milli formaya ulaşırım” ifadelerini kullandı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı