Futbol

Milli ara öncesi 3 gollü galibiyet

Son şampiyon Galatasaray maça adeta soyunma odasından bulduğu golle başladı diyebiliriz. Kerem Demirbay’ın baskısı sonucu kazanılan topta ceza sahasındaki karışıklığı iyi değerlendiren Kerem Aktürkoğlu 5 dakikada takımını öne geçiren golü atan isim oldu.

Sarı kırmızı ekip her zaman olduğu gibi önde baskıyla başlayarak ilk yarı boyunca topa sahip olan taraf oldu. Özellikle 35’nci dakikaya kadar topu ayağında tutarak gol arayışlarına devam etti. Topu ceza sahası içinde İcardi ile buluşturmakta zorlansada kenar ataklarıyla etkili olmaya çalıştı.
Sahasına kapanarak kontra ataklarla hücuma çıkmaya çalışan Gaziantep ise ilk yarının son dakikalarında Galatasaray kalesinde tehlikeler yarattı.

Sarı kırmızlılar son maçlarda kapanan rakiplerine karşı oyunu çözmede zorlanması, ilerleyen günler için geliştirilmesi gereken taraf olarak göze çarpıyor. Hücuma çıkışta zorlanan Galatasaray, uzun toplarla baskıyı kırmaya çalışarak rakip cezasına oyuncularının bireysel performanslarıyla girmeye çalıştı.

İkinci yarıda iki takımında açık oyunu tercih etmesi sebebiyle daha çok gol pozisyonu izledik. Kerem ve İcardi uyumunun bir kez daha ortaya çıkmasıyla 2-0 öne geçen taraf oldu. İcardi’nin ikinci yarıda daha çok oyunun içinde olmasıyla kazandığı penaltıyı gole çevirerek ligde 3 maçta 4 gole ulaşmış oldu.

Oynadığı süre boyunca çok fazla etkili olamayan Tete, hazır olmadığını gösterdi. Kerem Demirbay ise takıma alıştıkça hücuma destek konusunda önemli işlere imza atabileceğinin sinyallerini vermiş oldu.

Galatasaray’ın henüz oynamayan transferleriyle birlikte milli takım arasından hangi kadroyla döneceğini ve ardından hemen başlayacak Şampiyonlar Ligi serüvenine nasıl başlayacağını göreceğiz 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı