Futbol

Mert Hakan: Açıkçası çok doluyum

Fenerbahçe’nin Çaykur Rizespor maçındaki geri dönüşünde pay sahibi isimlerden olan Mert Hakan Yandaş, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuştu.

Sarı-lacivertlilerin Edin Dzeko ile bulduğu golün asistini yapan Mert Hakan Yandaş, “Çok çalışarak kendimi 5 dakika da olsa, 1 dakika da olsa Fenerbahçe’ye hizmet etmek için hazır tutuyorum” ifadelerini kullandı.

“O günden bugüne kadar her şeyi içime attım”

Taraftarların desteğinin önemine değinen Mert Hakan, şunları kaydetti:

“Kazandığımız için mutluyuz. Kayseri’de yaşadığım talihsiz bir olay vardı. O günden bugüne kadar her şeyi içime attım. Açıkçası çok doluyum. Sadece bu armaya saygımdan sustum, hiçbir zaman konuşmadım. Bugün iyi gün diye konuşmuyorum. Camia dün bir şey başlattı, biz de futbolcular olarak buna ön ayak olduk, peşlerinden gittik. Ama yalandan değil. Buradan yeniden tüm camiamıza, taraftarımıza sesleniyorum. Bu kulübün bir parçasını, en genç oyuncusunu bile medyadaki kimseye yem etmesinler. Bizler gelip geçiciyiz, bu kulüp, bu arma kalıcı. Biz de bu armanın değerini herkesten iyi biliyoruz. Kimse merak etmesin. Onlardan tek ricam, son düdük çalana kadar kim olursa olsun, ismin önemi yok, bizimle birlikte olsunlar. Tıpkı bugün deplasmana gelen taraftarımız gibi. Bu arma için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Maçla ilgili çok fazla şey söylemek istemiyorum. Benim için de iyi geçtiği için çok mutluyum. Önemli olan Fenerbahçe.” 

“1 dakika da olsa Fenerbahçe’ye hizmet etmek için hazır tutuyorum” 

Mert Hakan, üzerindeki baskıyla ilgili soruya ise “Bizler camianın büyüklüğünden üzerimizdeki baskının da büyük olacağını biliyoruz. Buraya gelirken de biliyordum. Ama ben geldiğim ilk günden beri bu baskıyı fazla hissedenlerden biriyim maalesef. Kendi hatalarım da oldu tabii ki. Buna bazen ben de yol açtım. Bu camiada uzun süre kalmak istiyorsanız herhalde bu mücadeleyi iyi vermek zorundasınız, güçlü bir mantaliteye sahip olmak zorundasınız. Bana verilen her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum. İşin arka kısmında Fenerbahçemiz için, camiamız için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Herhalde bunun ödülünü Rabbim bana veriyor her sahaya çıktığımda. O yüzden çok çalışarak kendimi 5 dakika da olsa, 1 dakika da olsa Fenerbahçe’ye hizmet etmek için hazır tutuyorum.” yanıtını verdi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı