Biyografi

Melissa Vargas

Melissa Vargas Türkiye Bayan Voleybol Milli Takımında forma giymektedir. Genç voleybolcu hakkında merak edilen tüm soruların cevapları. Oynadığı takımlar, kariyeri, ailesi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Melissa Vargas Milli Voleybolcu. Türkiye Bayan Milli Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Spor Kulübü oyuncusudur. Lise döneminde profesyonel olarak voleybol oynamaya başlaşan Vargas, Lise’de Cienfuegos Cuba takımında forma giymiştir.

Henüz 12 yaşında Küba Milli Takım alt kategorilerinde forma giymeye başlamıştır. 2016 – 2017 sezonunda Agel Prostejov takımına transfer olmuştur. 2018 ve 2019 sezonu ile birlikte Türkiye’de Fenerbahçe takımında forma giymeye başlamıştır. Günümüz itibariyle hem Fenerbahçe, hem de Türkiye Kadın Voleybol Milli takımında forma giymekte, kariyerine devam etmektedir.

Hangi Pozisyonda sorusunun cevabı: Pasör çaprazı
Smaç yüksekliği: 326 santimetre

Melissa Vargas aslen Küba doğumludur. Küba’nın 160bin nüfuslu Cienfuegos Şehri’nde dünyaya gelen Vargas, 2018 yılından bu yana Türkiye’de yaşamaktadır. Ailesi de merak edilmekte, annesi de babası da, Küba asıllıdır.

Vargas Türkmü? sorusu da merak konusu olan Milli Voleybol Küba asıllı Türk vatandaşıdır. 2021 senesinde Türk vatandaşlığına geçmiştir. 9 Nisan’da gerçekleşen bir tören sonrasında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine Türk Vatandaşlık kimliği verilmiştir. Türk vatandaşlığına geçtikten sonra ilk ismi olan Melissa, Türkçeleştirilmiş ve Melisa olarak değiştirilmiştir.

T.C. Vatandaşlığı’na geçtikten sonra Türkiye Milli Voleybol takımı forması giymeye de hak kazanmıştır. Kısa süre içinde Milli takımdaki başarılı performansı dikkat çekmiş, herkesimden takdir toplamıştır.

Melissa Vargas 1.94 boyunda ve 76 kilodur.

Melissa Vargas 23 yaşındadır. Doğum tarihi 16 Ekim 1999, burcu ise terazi’dir.

Fenerbahçe Başarı ve Kariyeri:

Türkiye Kupası (Kupa Voley) 2.liği (2018-2019)
CEV Şampiyonlar Ligi 3.lüğü (2018-2019)
Misli.com Sultanlar Ligi 2.liği (2020-2021)
Sezonu “En İyi Pasör Çaprazı” Ödülü (2020-2021)
Misli.com Sultanlar Ligi – Misli.com Özel Ödülü (2021-2022)
Misli.com Sultanlar Ligi Şampiyonluğu (2022-2023)
Misli.com Sultanlar Ligi Final etabı En iyi pasör çaprazı ödülü (2022-2023) aynı zamanda final etabının en değerli (MVP) oyuncusu seçilmiştir.

Melissa Vargas evlendi mi? eşi ve çocuğu varmı? sorusunun cevabı başarılı voleybolcu bekar’dır. Henüz çok genç yaşta olan Milli voleybolcu, evliliği henüz düşünmemektedir. Magazin ve medya dünyasında sevgilisi varmı? varsa kim? sorusu da merak konusu ancak, ünlü voleybolcunun bilinen herhangi bir birlikteliği mevcut değildir.

Forma numarası ise Fenerbahçe’de 44, Milli takımda ise 4.

Resmi instagram hesabı @abreusmelisavargas ‘dır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı