Biyografi

Mehmet Şanlı Kimdir?

1995 yılında İzmir Konak’ta dünyaya gelen basketbolcu Mehmet Şanlı Beşiktaş ve Fenerbahçe takımlarının alt yapısında basketbol ile tanışmıştır.

En son Bursa Nilüfer Basketbol takımının formasını giymiş, son dönemde girdiği ağır psikolojik bunalım sonucu Atatatürk Havaalanında kalmaya başlamıştır.

Ailesi ve yakınları tarafından açıklandığına göre NBA San Francisco’da forma giymek istediğini ve bunu saplantı haline getirdiğini bu nedenle psikolojisinin bozulduğu belirtilmiştir. Psikolojik tedavi gören Şanlı bir süre ilaçlarını kullanmış ancak ilaçlarını almayı bıraktıktan sonra pasaportunuda alarak Amerika’ya gitmek için havaalanına gitmiştir. Yaklaşık 3 aydır havalanında yatıp kalktığı açıklanan Mehmet Şanlı için Türkiye Basketbol Federasyonu devreye girmiş ve kendisine maaş bağlanmış ve bir ev verilmiştir.

Tedavi görmesi içinde Atatürk Havaalanından alınan Mehmet Şanlı’nın şimdilik Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne götürüldüğü açıklanmıştır.

Bugüne kadar Beşiktaş Integral Forex, İBB, İTÜ, Final Gençlik, Muğla Ormanspor ve Bursa Nilüfer Belediyespor A takımı formalarını giymiştir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı