Süper Lig

Max Gradel’den 9. gol

Süper Lig’de Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan Sivasspor’da Max Gradel, müsabakanın 22. dakikasında penaltıdan topu ağlarla buluşturdu.

Deneyimli oyuncu böylece bu sezonki 9. golünü kaydetti. Mücadeleye 11’de başlayan Gradel, golden sonra sevinç yaşadı. 35 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu, bu sezon UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi, Süper Kupa, Türkiye Kupası ve Süper Lig olmak üzere 38 maçta görev aldı. 9 kez sarı kart gören Gradel, 2 kez de kırmızı kart gördü. Gradel kırmızı-beyazlı forma altında 2 bin 876 dakikada oyunda kaldı.

Sivasspor’dan 10. galibiyet

Antalyaspor maçını 2-1 kazanan DG Sivasspor, bu sezon Süper Lig’deki 10. galibiyetini elde etti. Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Antalyaspor’a konuk oldu.

Sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılan kırmızı-beyazlılar, bu sezon ligde 10. kez 3 puan sevinci yaşamış oldu.

Sivasspor, geride kalan karşılaşmalarda 13 mağlubiyet ve 7 beraberlik elde etti. Sivasspor, ligin 9. haftasında deplasmanda Başakşehir’i 2-0 yenerken, 10. haftada da evinde Giresunspor’u 3-0 mağlup etmişti.

Kırmızı-beyazlılar, 15. haftada ise deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-1 yenmişti. 19. haftada Gaziantep FK’yı 2-1, 21. haftada da Alanyaspor’u 3-0 mağlup etmiş; 22. haftada ise Beşiktaş’ı 1-0’la geçmişti. Sivasspor, 25. haftada ise MKE Ankaragücü karşısında 2-0’lık üstünlük sağlarken, 30. hafta maçında da Trabzonspor’u 4-1’le geçmişti. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, gelecek hafta ise sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Yatabare 8 hafta sonra gol attı

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Antalyaspor’u 2-1 yenen Sivasspor’da karşılaşmada rakip fileleri havalandıran Mustapha Yatabare, ligde 8 hafta aradan sonra golle tanıştı.

Sivasspor, Süper Lig’in 31. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlılar, 4. dakikada Mustapha Yatabare ve 22. dakikada penaltıdan Max Gradel’in kaydettiği gollerle puanını 37’ye çıkarırken, deneyimli oyuncu Yatabare 8 haftalık gol hasretini bitirdi.

Ligde en son 31 Ocak’ta oynanan Alanyaspor maçında gol atan Yatabare, bu maçtan sonra oynadığı karşılaşmalarda golle buluşamadı. 37 yaşındaki Malili futbolcu ayrıca, Antalyaspor maçında attığı golle bu sezon ligdeki gol sayısını 12’ye yükseltti. Yatabare 12 golün 3’ünü UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde, 3’ünü ise Türkiye Kupası’nda attı. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı