Süper Lig

Mateos: İki takım sürekli galibiyeti zorladı

Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mateos, “Çok gidip gelen bir mücadele oldu. İki takım sürekli galibiyeti zorladı. Maç belli bölümlerde koptu, belli bölümlerde kompakt oynandı. Geriden çıkarken sistemi ve dizilişi değiştirdik. Kasımpaşa her seferinde karşımıza farklı şekilde geldi. Candeias ile yakaladığımız pozisyonu gole çevirebilsek galip ayrılabilirdik. Kasımpaşa da yakaladığı pozisyonları değerlendirebilse galip gelebilirdi.” diye konuştu.

Müsabakada mücadele eden genç oyuncuların performansıyla ilgili konuşan Felipe Sanchez Mateos, “Onlar için çok mutluyuz. İlk maçlarıydı. Çok iyi oynadılar. Çok iyi performans gösterdiler. Takımımızın en önemli gücü her bir oyuncunun her an maça açık olmaları.” şeklinde görüş belirtti.

Kasımpaşa cephesi

Hafta içinde Alanyaspor’u iyi analiz ettiklerini ifade eden Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, “Nasıl karşılayacağız, nasıl pozisyon bulacağız diye rakibimizi iyi çalıştık. Maça da iyi başladık. Ciddi pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. 5-6 pozisyon sonrasında kendi hatamızdan gol yedik.

İkinci yarı tempoyu yüksek tutan, istekli olan taraf bizdik. Skoru lehimize çevirdik ama koruyamadık. Rakibimizle ilgili konuşmak istiyorum. Oyunu yavaşlattılar, rakibi sindirmek, sinir bozmak için oyunu ağırlaştırarak oynadılar. Yaşar Kemal Uğurlu hocamız da buna göz yumdu. Bir tarafta oynamaya çalışan, diğer tarafta yavaşlatmak isteyen bir takım vardı. Yaşar hoca bir tane kart göstermedi. Sonrasında 4 dakika ilave etti. Kendi takdiridir.

Biz yakaladığımız pozisyonları değerlendirmeliydik. Farklı kazanacağımız maçtan 1 puan alarak ayrıldık. Yeni gelen oyuncular var, sakat ve cezalılar var. Onların da takıma dahil olmasıyla birlikte daha iyi olacağız. Kasımpaşa bundan sonra yukarıyı hedefleyecek. Ligi istediği yerde bitirecek. Bu takım çok can yakacak. Buna yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı