Futbol

Mario Balotelli yeni adresini arıyor

Brescia macerası iyi gitmeyen ve ayrılmak durumunda kalan Balotelli’nin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 2021’e ertelenen 2020 Avrupa Şampiyonası’nda (EURO 2020) İtalya Milli Takımı’nda yer alabilmek için kulüp arayışında olduğu belirtildi. 

İtalyan SportPress24 ajansının özel haberine göre, Balotelli’nin menajeri Morris Pagniello, yıldız oyuncunun yeteneklerini sergileyebileceği bir kulüp arıyor. 

“Galatasaray da ilgileniyor”

SportPress24’ün haberinde Balotelli ile Galatasaray’ın da son haftalarda yakından ilgilendiği belirtilirken, Dubai’nin Sharjah Futbol Kulübü’nün Pagniello ile transfer görüşmelerinde olduğu kaydedildi.

“Balotelli için prestijli bir kulüp arayışındayız”

Konuya ilişkin İtalyan ajansına konuşan Pagniello, Balotelli için prestijli bir kulüp arayışında olduklarını söyledi.

Pagniello, Avrupa Futbol Şampiyonası’nın 1 yıl ötelendiğine dikkati çekerek, “Balotelli için bu yıl hiçbir şey kaybedilmiş değil. Mario bunu biliyor. Mancini de aynı zamanda Inter’den eski öğrencisine her zaman inanıyor” dedi.

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, kısa süre önce yaptığı açıklamada, Balotelli’nin yeteneğini heba ettiği belirtmişti. Mancini, Balotelli için milli takım kapısının kapanmadığı sinyalini vermişti. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı