Futbol

Manisa FK’ya Süper Lig’den takviye

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Manisa Futbol Kulübü, Çaykur Rizespor’dan forvet oyuncusu Kemal Rüzgar’ı 2,5 yıllığına kadrosuna kattı. Kemal Rüzgar için kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Manisa FK Başkan Vekili Engin Anlı ve Sportif Direktör Taner Savut da yer aldı.

Savut: “Kemal’in duruşu transferde belirleyiciydi”

İmza töreninde konuşan Sportif Direktör Taner Savut, “Kemal de transferin son gününde aramıza katıldı. Transfer süreci bayadır devam ediyordu. Aramızda görmeyi çok istediğimiz bir kardeşimizdi. Bu transferde Kemal’in duruşu ve tavrı belirleyici faktör oldu. Bu anlamda Rizespor kulübüne de teşekkür ediyoruz, bize göstermiş oldukları samimiyet için. Kemal’in futbolculuğu herkes tarafından bilinir. Aramızda olmasından dolayı son derece mutluyuz. İki taraf için de hayırlı olsun” dedi.

Rüzgar: “İnşallah birlikte şampiyonluk yaşarız”

Manisa Futbol Kulübü’ne başarılı olmak için geldiğini ifade eden Kemal Rüzgar ise, “Ben de Manisa FK’ya katkı sağlamak için geldim. İnşallah takımımla birlikte şampiyonluk yaşarız. Kendimi en iyi şekilde adapte edip takımıma faydalı olmak istiyorum. Burada olduğum için çok mutluyum” dedi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı