Süper Lig

“Maçı iyi bir skorla kazanmayı başardık”

Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, “Geriye düştüğümüz maçı çevirmiş olmak bizim için çok önemli.” dedi.

Haftalardır süren bir kötü gidişatlarının olduğunu aktaran Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

“Çok kötü olmasa da beklentimizin altında kalan bir gidişatımız vardı. Bugünkü maçı mutlaka kazanmak istiyorduk fakat ilk yarıda 1-0 geriye düştük. Galatasaray maçındaki kadroyla başladık, yorgunluk olabileceği aklımızdaydı. İkinci yarıya çıkarken de gerekli değişiklikleri yaptık. İkinci yarıya daha zinde arkadaşlarla biraz daha farklı oyun formatında başladık ve bunda da sonuç aldık ve maçı iyi bir skorla kazanmayı başardık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Çaykur Rizespor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”

Hamzaoğlu, önlerinde Atakaş Hatayspor ile zorlu bir maçlarının bulunduğunu belirterek, bu maça en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade etti.

“Önceliğim mevcut kadronun devam ettirilmesi”

Transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini dile getiren Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

“Ne yapabiliriz, kimler gelebilir, kimler gidebilir, ihtimaller var. Talipleri olan oyuncularımız var. Onların gitmesi durumunda onların yerini doldurmamız gerekecek ama her zaman söylüyorum benim önceliğim bu mevcut kadromuzun, mutlu ortamın devam ettirilmesi. Başka bir şeye ihtiyacımız yok. İyi bir ortamımız, oyuncularımız ve takımız var, bunu sürdürebilirsek zaten hedeflerimize ulaşırız. Daha sonra eğer ihtiyaç olursa gerekli takviyeleri yaparız.”

Çaykur Rizespor cephesi

Süper Lig’in 19. haftasında konuk olduğu Yeni Malatyaspor’a 4-1 yenilen Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Stjepan Tomas, rakipleri karşısında kötü bir sonuç aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tomas, karşılaşmanın ilk yarısında iyi oynayarak golü bulduklarını ifade etti.

Tomas, “İkinci yarı erken gol yiyince gardımız düştü sonra hiç reaksiyon göstermedik ve kötü bir sonuç aldık. Maalesef toparlanmamız gerekiyor ve 3 gün sonra Gaziantep maçımız var. Bu maç bizim için çok önemli.” dedi.

Bir basın mensubunun “Çaykur Rizespor’un geleceğini nasıl görüyorsunuz?” sorusuna Tomas, “Bizim hedefimiz rahat sezon geçirmek ama maalesef bizde hem sakat oyuncular hem koronavirüslü oyuncularla çok eksiklerle devam ediyoruz. İnşallah transferlerle, 3-4 takviye bu kısa dönemde yapacağız ve inşallah toparlayacağız.” cevabını verdi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı