Futbol

Lütfü Savaş: İlk 10’u hedefliyoruz

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Savaş, ikinci penaltıya itirazları olmadığını ancak ilk penaltıya ilgili yorumu kamuoyuna bıraktıklarını belirtti.

Vasat bir futbol oynandığını ve iki takımın birbirlerine üstünlüğünün bulunmadığını aktaran Lütfü Savaş, “İkinci yarı iki penaltı var, bugüne kadar hakemlerden, rakip ve federasyonla ilgili hiçbir şey konuşmadık, bugün de konuşmayacağız. Akşama televizyonlardan hakem hocaları ilk penaltıyı değerlendireceklerdir. İkinci penaltıda kalecimiz biraz hata yaptı ve ikinci golü yedik. Bizim de değerlendiremediğimiz fırsatlar vardı, yüzde yüz kaçırdığımız gol vardı. Sonuçta büyük bir camiaya karşı 2-0 mağlup olduk.” şeklinde konuştu.

Atakaş Hatayspor’un iki yıldır Süper Lig’e renk kattığını aktaran Savaş, şöyle konuştu:

“Yolumuza devam edeceğiz, kalan maçlarda galip gelmeye çalışıp ilk 10’da bitirmek istiyoruz ama Avrupa’da olursa da mutlu oluruz. Takımımızdan memnunuz, ekonomik olarak da mütevazi bir takımız, bu kadroyla buraya gelmek bizi çok mutlu etti ama sonraki 12 maçlık performans ligdeki yerimizi belirleyeceğiz. Her sene düşme potasındaki takımlardan biri gözüyle bize bakılıyordu ama iki yıldır da düşecek takım gibi oynamıyoruz. Yeni olmamıza rağmen takımımızı başarılı buluyoruz. Bugün her iki takım da vasat bir futbol oynadı ve sonuç itibarıyla Fenerbahçe 2-0 kazandı. Hep ‘ilk 10’da olmak istiyoruz’ dedik, ‘Avrupa olursa mutlu olacağız’ demiştik. Daha lig bitmiş değil, 12 maç var. Geçen sene ilk 5’e girseydik gidiyorduk, son iki maçtaki talihsizliklerle 6. olduk.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı