Diğer

Loafer

Loafer

Son zamanlarda kadınların çok severek giydiği ayakkabı modeli loafer bir çok renk ve tasarımda hemen hemen her kıyafetin altına yakıştırdığımız klasik ayakkabı çeşitlerinden biri. Özellikle taşlı ve püskül detaylı loaferler çok popüler olarak çıkış yaptı ve modasını koruyor. Rugan ve süet tasarımlarda görebileceğimiz bu ayakkabılar rahatlığı ile de kadınların beğenisini kazandı.

Beyaz, siyah, taba her renkte görebildiğimiz loafer ayakkabılar hafif yüksek tabanlı modelleri ile de ayakkabıda yüksekliği seven kadınların stilinde onay aldı. Pratikliği ve hafifliği ile rahatlığın da garantisini veren bu ayakkabı çeşidinde dolabınızda mutlaka yer vermelisiniz!

Hem Şık Hem Pratik Kadın Loafer Ayakkabı

Her kıyafetle benzersiz bir uyum yakalayan, klasik sevenlerin gözdesi olan loafer, spor modelleri ile de spora gönül vermişlerden tam not aldı. Şimdilerde çok daha farklı modelleri de görebiliyoruz. Bağcıklı, kurdele detaylı, taşlı ve düz loafer ayakkabılar giydiğiniz her kıyafetle hemen uyum sağlayacaktır.

Özellikle klasik pantolonlarla eşsiz bir kombin yaratmasının yanı sıra uzun ya da kısa elbiseler ve eteklerle de konseptinize uygun harmoniyi yakalayabileceksiniz. Hemen linkimize tıklayarak binlerce renk ve desene anında ulaşabilirsiniz. https://www.berenberra.com/loafer

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı