Süper Lig

Lemina’dan kaptanlık açıklaması

Lemina, Instagram hesabından Türkçe, İngilizce ve Fransızca yayımladığı mesajda, “Dün akşamki maç hakkında uzun uzun konuşabiliriz ancak ne olursa olsun sağlam adımlarla yolumuza devam edeceğiz çünkü biz Galatasarayız. Dün akşam Galatasaray gibi dev bir ailenin kaptanı olarak sahada olmaktan onur duydum. İyi dilekleriniz ve mesajlarınız için çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Southampton’dan kiralık olarak kadroya dahil edilen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, tüm kulvarlarda forma giydiği 27 maçta 1 gole imza attı.

 

???????? Dün akşamki maç hakkında uzun uzun konuşabiliriz ancak ne olursa olsun sağlam adımlarla yolumuza devam edeceğiz çünkü biz GALATASARAYIZ! Dün akşam Galatasaray gibi dev bir ailenin kaptanı olarak sahada olmaktan onur duydum. Iyi dilekleriniz ve mesajlarınız için çok teşekkür ederim.❤️???? . . ???????? We can talk about this game for a long time and what happened. But we have to move on because we’re Galatasaray. Despite everything it was an honour to be captain for the first time in this mythical club. I’ll never forget it. ❤️ Thank you for all your messages. . . ???????? On peut parler de ce match encore longtemps et de ce qui s’est passé. Mais on doit passer à autre chose car nous sommes Galatasaray . Malgré tout ce fut un honneur d’avoir pu être capitaine pour la première fois dans ce club mythique . Je ne l’oublierai jamais . ❤️ Merci pour tous vous messages . . . #Galatasaray #Cimbom #ML99 #TonicLikeLeminade #BeastMode99

???????????????????? ???? ???????????????????????? (@lemsm13)’in paylaştığı bir gönderi (22 Haz, 2020, 7:48öö PDT)

Kaynak:AA

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı