Beşiktaş

“Kredi çok zor şartlarda alındı”

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Nur Çebi, ” Mali ve İdari Genel Kurul’da beklenen denetim raporu açıklanacak.”dedi.,

Başkan Çebi açıklamalarında şunları dile getirdi: 

“Önemli bir maçımız var. Son haftalarda şanssız sonuçlar aldık. Umarım bu akşam bu makus talihimizi değiştireceğiz. Bu seferlik özetle ayrılacağım aranızdan. Uçak bekliyor. Kredi çok zor şartlarda alındı. 1.5 sene boyunca bu kredi bize kullandırılmadı. Ben kardeşimin adına ipotek yaptırıp o krediyi kullandık. Adaletsizlik içinde olmak istemiyorum. Vicdanımdan dolayı sessiz kalmaya devam edeceğim.

Fikret Orman’ın doğru konuşmadığı şeylere cevap vermek zorundayım.
1.5 yıl Bankalar Birliği kredisini kullanamadık. Ben o sürede kulübü şahsi kefaletlerimle ayakta tuttum. Yürüyen davalar var, hiçbir çalışanımıza tek kuruş borcumuz yok
Hürser Tekinoktay yazıyor çiziyor ama buraya gelmiyor. Ben twitter çocuğu değilim. Sana nasıl cevap vereceğim? Mali ve İdari Genel Kurul’da beklenen denetim raporu açıklanacak. 

Fikret Bey maalesef değişmemiş.Yine de birlik beraberlik için yaptığı konuşmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Hakemlerle ilgili uğradığımız haksızlıkları görüyorum. Yeni yönetime avans verme mecburiyetimiz var. Trabzonspor maçında bahsi geçen görüntü TFF’de yok. Olmadığını söylüyorlar. Bize güvenin. Kimseye hakkımızı yedirmeyiz. Her yaptığımızı burada anlatamayız.Sakatlıkların bir kısmı darbeden kaynaklı. Bu şanssızlık inşallah bitecek. ” 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı