Futbol

Konyaspor 2’si F.Bahçe’den 3 transfer birden yaptı

İttifak Holding Konyaspor, 31 yaşındaki Ukraynalı santrafor Artem Kravets ile 2, 21 yaşındaki orta saha Oğuz Kagan Güçtekin ile 1 ve 26 yaşındaki kaleci Erten Ersu ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Transferlerle ilgili Konyaspor’dan yapılan ilk açıklamada, “MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine sportif direktörümüz Adnan Erkan, 21 yaşındaki ön libero Oğuz Kagan Güçtekin ile 26 yaşındaki Kaleci Erten Ersu katıldı. Bedelsiz olarak kadromuza dahil edilen oyuncularımız Oğuz Kağan Güçtekin bir yıllık sözleşme imzalarken, kaleci Erten Ersu ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Yeni transferlerimiz Oğuz Kağan Güçtekin 16, Erten Ersu ise 54 numaralı formayı giyecek.” denildi.

Yeşil-beyazlı ekip, bu iki transferden kısa süre sonra geçen sezon Hes Kablo Kayserispor’da forma giyen 31 yaşındaki Ukraynalı forvet Artem Kravets’i renklerine bağladığını açıkladı.

Yeşil-beyazlı kulübün sportif direktörü Adnan Erkan’ın katıldığı imza töreninde deneyimli santraforla 2 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi. Kravets’in 22 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı