Süper Lig

Kluivert: Maçı iple çekiyorum

Kluivert, maçın oynanacağı Yeni Adana Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında, kazanmaları gereken çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirtti.

Kluivert, “Maça çok iyi bir şekilde hazırlandık. Futbolcularımızın da bu maçla alakalı farkındalığı var. O yüzden bütün çalışmalarımız o yönde oldu. Çok iyi hazırlandık. Yarın ilk maça göre iyi bir sonuç almamız lazım. Kazanmamız gereken bir sonuç almalıyız.” dedi.

“Yarını iple çekiyorum bu havayı, atmosferi solumak için”

Taraftarlara dair soruya Kluivert, Adana Demirspor taraftarının kendisine anlatıldığını belirterek, “Yarını iple çekiyorum bu havayı, atmosferi solumak için.” diye konuştu.

Kluivert, hava sıcaklığının maçı etkilemesi durumuna ilişkin soruya antrenman yaptıkları saatlerde ve maçın oynanacağı saatte havanın çok sıcak olmayacağını belirterek, “Mesela maç 14.30’da olsaydı çok fazla bir şekilde etkileyeceği söyleyebilirdim ama bizleri hiçbir şekilde etkileyeceğini düşünmüyorum.” dedi.

Öte yandan Adana Demirspor kendi tesislerinde son antrenmanını gerçekleştirdi.

Romanya’da oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında 1-1 berabere kalan Yukatel Adana Demirspor ile CFR Cluj, yarın saat 21.00’de karşı karşıya gelecek.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı