Biyografi

Kerem Aktürkoğlu

Kerem Aktürkoğlu son dönemde ismi Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe takımları ile transfer olacağı yönünde haberler ile gündeme gelmiştir. Peki aslen nereli? kaç yaşında? hangi takımlarda forma giydi? Kısaca futbol kariyeri, hayatı ve biyografi bilgileri.

1998 yılının Ekim ayında Kocaeli İzmit’te dünyaya gelen Aktürkoğlu’nun boyu 1.74 cm, burcu ise terazi’dir. Doğup büyüdüğü şehrin takımlarından Gölcükspor ile futbol’a merhaba demiştir. Her iki ayağınıda etkili bir şekilde kullanan genç futbolcu, sol kanat ve forvet mevkiilerinde görev yapabilmektedir. Deyimi yerindeyse raket gibi bir sol ayağa sahiptir.

16 Mart 2011 tarihinde Gölcükspor takımında futbol’a başlamış 2013 yılında Hisareynspor takımı alt yapısını geçiş yapmıştır. Ardından 5 Ekim 2014 tarihinde Medipol Başakşehir FK. transfer olmuştur. 15 Temmuz 2015 tarihinde ise Başakşehir Spor Kulübü ile profesyonel sözleşme imzalamıştır. 2016 sezonunda Bodrum Belediyesi Bodrumspor, 2018 sezonunda Karacabey Belediye Spor A.Ş, 2019 sezonunda ise Anagold 24Erzincanspor takımlarında forma giymiştir.

Türkiye U19 (2 maç 1 gol)
Türkiye U18 (2 maç)

Son dönemde ismi 3 büyük kulüp ile anılan genç futbolcu için transfer girişiminde bulunan Galatasaray takımının Aktürkoğlu’nu ikna ettiği açıklanmıştır. ilerleyen günlerde her iki tarafından anlaşmayı tamamlayıp imza için masaya oturması beklenmektedir. En son oynadığı sezonda toplam 17 gol atmış ve 12 asist yapmıştır. Fatih Terim‘in de genç futbolcuyu ısrarla istediği açıklanmıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı