Süper Lig

”Kazanıp gruptan çıkmayı hedefliyoruz”

Temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi son hafta maçında yarın 20.45’te Kadıköy’de Spartak Trnava’yı konuk edecek.

Sarı lacivertli futbolculardan İrfan Can Kahveci maç öncesi konuştu.

Sezona iyi başladıklarını hatırlatan İrfan Can, “Hem lig hem Avrupa’da güzel seri yakaladık. Sonra şanssız sakatlıklar oldu. Avrupa’da son 2 maçı kaybettik, şimdi toparlamaya başladık. Yarın maçı kazanıp gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz.” diye konuştu.

Nordsjelland mağlubiyetinden ötürü taraftarlardan tekrar özür dileyen İrfan Can, çabuk reaksiyon gösterdiklerini dile getirdi.

İrfan Can, kariyerinin en skorer sezonunu geçirdiğinin hatırlatılması üzerine ise “Kariyerimin en skorer sezonunu geçirsem de önemli olan takıma ve oyuna verdiğim katkı. Beni en çok iştahlandıran konu oyuna verdiğim katkı. İsmail hocanın oyun sisteminin skorer olmamda katkısı büyük.” şeklinde görüş belirtti.

İrfan Can görev aldığı bölgeyle ilgili soruya ise “Fenerbahçe’ye transfer olurken 8 numara olarak forma giyiyordum. Her pozisyonda oynamaya hazırım. 8 numara oynamaktan daha büyük keyif alıyorum ama sezon başında İsmail Hocam ile bu görüşmeleri yapmıştık. Nerede katkı sağlayacaksam orada oynamam daha doğru. Hocamız hangi pozisyonda görev verirse elimden geleni yapacağım.” yanıtını verdi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı