Futbol

Kavalcı: 3 puan istiyorduk, olmadı

Sancaktepe 15 Temmuz Stadı’ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gökay Kavalcı, oyuna istedikleri gibi başlayamadıklarını ve rakibe pozisyonlar verdiklerini dile getirdi.

Bu durumun morallerini bozduğunu aktaran Kavalcı, “Hücumda sıkıntılıydık ve eksik kaldık. Çoğalamadık, pozisyon bulamadık. Bunun üzerinde çalışmamız lazım. Maç bizim açımızdan kısır geçti, orta saha mücadelesiyle geçti. Hem bizim hem de rakibin birer topu direkten döndü. Bizim için çok önemli bir maçtı. 3 puan istiyorduk ama 1 puana razı olduk. Bu ligde alınacak her puan altın değerinde.” diye konuştu.

Özer: Final vuruşlarındaki sıkıntımız devam ediyor

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, ligde en çok koşan, en çok mücadele eden ve en çok alan kapatan iki takımın karşı karşıya geldiğini belirtti.

İki takımın da iyi mücadel ettiğini dile getiren Özer, “İlk devre çok etkiliydik. Net gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Tuzlaspor’un ikinci yarı direkten dönen topları var. Bir pozisyon verdik. Ofsayttan sayılmayan iki pozisyonları var. Onun dışında pozisyonları yok.” ifadelerini kullandı.

İkinci yarı daha iyi kapanıp daha iyi kontraya çıkmayı düşündüklerini ve zaman zaman pozisyon bulduklarını aktaran Özer, şunları söyledi:

“Malle’nin direkten dönen topu belki de kırılma anıydı. Basit hata yaparak kaybettiğimiz maçlar olmuştu. Bu maçta hata yapmadık ama final vuruşlarındaki sıkıntımız devam ediyor. Bunu düzeltmek zorundayız. Düzeltirsek daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Deplasmanda net pozisyonlarda golü atamazsanız, puan veya puanlar gelmiyor. Fırsatları harcamamamız lazım. Deplasmanda 1 puan aldık ancak bu oyunun karşılığının 1 puan değil 3 puan olduğunu düşünüyorum. Yine de yenilmemek önemli. 11 puana geldik ve alt sıralardayız. Önümüzdeki maçlar önemli. İlk devrede bizim en kötü 6 puan çıkarmamız lazım ki ikinci yarı daha güvenli olalım. İki takımı da hakemi de kutluyorum. Hakem iyi yönetim sergiledi.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı