Süper Lig

Kasımpaşa’da Mehmet Altıparmak dönemi sona erdi

Ligde yaprak dökümü sürüyor… İlk 7 haftada 4. teknik direktör ayrılığı yaşandı. Trabzonspor, Hes Kablo Kayserispor ve Fraport-TAV Antalyaspor’un ardından Kasımpaşa’da da teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı.

Ayrılığın ardından TRT SPOR’a özel açıklamalarda bulunan Altıparmak, “Her yerden ayrılma sebeplerimden biri yine gerçekleşti… Başkanla fikir ayrılığı yaşadık ayrılığımız bu yüzden. Hayatım boyunca kendi işimi kendim yaptım kimsenin de işine karışmadım kimseyi de karıştırmadım. İyi giderken ve iyi oynarken adaleti sağlayarak gidiyorum” ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise “Kasımpaşa’mızda teknik direktörlük görevi üstlenen Mehmet Altıparmak ile yaşadığımız fikir ayrılıkları nedeniyle karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine kulübümüze vermiş olduğu hizmet ve katkı için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.” denildi.

Sezon başında göreve getirilen Mehmet Altıparmak yönetiminde 7 Süper Lig maçına çıkan Kasımpaşa, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda 11 puan topladı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı