Süper Lig

“Kariyerimi burada bitirebilirdim”

G.Saray’dan ayrıldığı için pişman olduğunu dile getiren Jardel “Kariyerimi burada bitirebilirdim.” dedi. 

Real Madrid’e karşı oynadıkları Süper Kupa maçına değinen Jardel “Bizim için çok özel bir geceydi. Galatasaray’ın kazanacağı düşünülmüyordu Real Madrid favoriydi. Porto’da oynarken de Real Madrid’e gol atmıştım. Bu maç da çok farklı olmadı. İlk penaltı ve sonrasında altın gol oldu. Altın gol o maçtan sonra bir daha kullanılmadı. Bu da yine çok özel bir hatıra oldu benim için.” dedi. 

Eski Brezilyalıfutbolcu, Real Madrid’in efsane kalecisi Casillas ile aralarında geçen bir konuşmayı da aktardı: 

“Yanlış hatırlamıyorsam Real Madrid’e karşı 4 maçta 6 gol attım. Geçenlerde Porto’da Casillas’la karşılaştığımızda ‘beni hatırlıyor musun?’ diye sormuştum o da ‘evet, hayatımı mahvettin’ demişti.” 

Galatasaray’da geçen günleriyle ilgili de konuşan Jardel “Süper Mario Jardel tezahüratını unutamıyorum. Benim için en büyük pişmanlıklardan birisi bu. Kariyerimi burada bitirebilirdim. Erken bir karar alıp farklı bir yola girdim. Türkiye’ye her geldiğimde kendimi ikinci evimde gibi hissediyorum. Hatta belki şartlar oluşursa birinci evim bile olabilir.” ifadelerini kullandı. 

“Icardi önemli işler yapıyor”

“Çok önemli bir golcü. Ben burada daha az kaldım. Belki Porto dönemimle kıyaslanabilir. Futbolda farklı artık daha az gol atılıyor. Icardi ile beraber oynasak belki daha çok gol atabilirdik. Paris’te çok fırsat bulamadı. Buraya geldiğindeyse özgüveni yerine geldi. Başarısında Okan hocanın katkısı olduğunu düşünüyorum.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı