Beşiktaş

Kara Kartal’ın minik davulcusu

Beşiktaş sevdalısı 7 yaşındaki Taha Kepenek, tribünlerle 3 yaşındayken tanışıyor.

Konya, Gaziantep, Ankara minik kalbi Beşiktaş için şehir şehir deplasman yolculuğuna çıkıyor, gün geçtikçe sevgisi her geçen gün artıyor Taha’nın… 

Bir Konyaspor maçında ise tokmağı alıyor artık eline. Önünde yeşil saha, arkasında taraftar, bestelere eşlik ediyor davuluyla heyecan ve coşku veriyor, siyah-beyazlı renge gönül verenlere…

Beşiktaşlı futbolculara da davul çalmayı istiyor

En büyük hayalinin futbolcu olmak olduğunu, Nevzat Demir Tesisleri’nde ise Beşiktaşlı futbolculara davul çalmayı arzuladığını da ihmat etmiyor minik Kara Kartal.

Taha’nın şu sıralarda en büyük özlemi ise tribündeki yerini alıp Kara Kartalı’na kavuşmak ve davulu ile armasının peşinde koştuğu Beşiktaş’ı desteklemek.

Büyük Kartal Heykeli’nin önünde özlemini dindiriyor

Koronavirüs salgını sebebiyle sosyal mesefeyi koruyarak bir araya geldiği büyükleri ile Büyük Kartal Heykeli’inin önünde davulunu ara ara çalarak özlemini dindirmeyi de ihmal etmiyor minik Taha.

“Futbolculara davul çalmayı istiyorum”

TRT SPOR’a konuşan Taha Kepenek, davul çalmaya bir Konyaspor maçında başladığını söyledi.

Kepenek, “Ankara, Konya, Gaziantep toplam 12 tane deplasmana gittim, davul çalmayı çok seviyorum, hayalim futbolcu olmak ve Beşiktaşlı futbolculara da davul çalmayı arzu ediyorum. Babam beni maçlara götürüyor, orada öğrendim davul çalmayı, çok severek ve eğlenerek yapıyorum. Çok seviyorum, siyah beyazlı formayı, 3 yaşından beri maçlara gidiyorum. Doğarken Beşiktaş formam vardı. Konya’ya giderken, babamın arkadaşının çocuğu davul çalıyordu, ben de denedim yaptım. Maçlara gitmeyi çok istiyorum. ” dedi. 

“Görenler takdir ediyor”

Baba Serkan Kepenek de oğlunun küçük davulla başladığını ardından tribün davulunu çalmaya başladığını ifade etti.

Davula ilk ilgisinin Konyaspor deplasmanında başladığını aktaran Serkan Kepenek, ” Maçlara gidemediğimiz için Taha’nın davul özlemini gidermek için arkadaşlarla sosyal mesefaye uyarak bir araya geliyoruz. Taha’da davul çalıyor, Görenler takdir ediyor ve ilgi çekiyor.” diyerek sözlerini tamamladı. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı