Süper Lig

Kaloğlu: Daha becerikli olmalıyız

bozulduğunu belirten Kaloğlu, şöyle konuştu:

“Devre arasında yaptığımız değişikliklerle oyuna biraz daha ağırlığımızı koyduk. Pes etmedik, en önemli detay bu. Biz Altay Spor Kulübü olarak pes etmiyoruz. Biraz daha becerikli olmamız gerekiyor, yine de golü bulduk. Maalesef iyi durumdayken Tolga’nın sakatlığı bizim için üzücü oldu. Oyuna sonradan giren genç oyuncularımız ellerinden geleni yaptı. Bir puanı aldık, kazanmamız gerekiyordu. Bu konuda üzgünüz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ön bölgede daha becerikli olmamız gerekiyor. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Maçın başından sonuna kadar bizi desteklediler. Biz onlarla güçlüyüz. İnşallah sezonu iyi yerde bitireceğiz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Sakaryaspor maçına iyi hazırlanıp kazanmaya gideceğiz.”

Zaimoğlu: Hakemlerin biraz daha dikkatli olması lazım

Erzurumspor FK Teknik Sorumlusu Serkan Zaimoğlu, iki takımın da zor bir süreçten geçtiğini, oyuncuların hafta içinde çalıştıklarını sahaya yansıtmaya çalıştığını söyledi.

İki takımı da gösterdiği performanstan dolayı tebrik eden Zaimoğlu, şöyle konuştu:

“İşimiz hakemler değil ama VAR’dan dönen bir pozisyon var, aynı pozisyonu Tuzlaspor maçında hakem bize vermişti. Hakemlerle çok işimizin olmasını istemiyoruz ama orada çok bariz bir penaltı var ve VAR’dan dönüyor. Hakemlerin biraz daha dikkatli olması lazım. İki büyük camiaya da yazık ancak kim hak ediyorsa hamleleri ona göre yapmaları lazım.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı