Futbol

Kalbi maça dayanamadı!

Müsabaka öncesi Medical Park Stadyumu’na giden taraftar Eyüp Yavuz (45) maçı beklediği sırada tribünden kalp krizi geçirdi.

Trabzonspor taraftarı Yavuz, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında Yıldızlı Medical Park Hastanesine kaldırıldı.

Eyüp Yavuz’un, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Trabzon’da oynanan İttifak Holding Konyaspor maçında kalp krizi geçirerek vefat ettiği açıklanan bordo-mavili taraftar Eyüp Yusuf için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kasapoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, “Allah rahmet eylesin. Kederli ailesine ve Trabzonspor camiasına başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’dan başsağlığı mesajı

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Başımız sağ olsun. İttifak Holding Konyaspor maçı esnasında tribünde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan taraftarımız Eyüp Yusuf’un hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Taraftarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.

TFF’den başsağlığı mesajı

TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklamada, “Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 25. haftasında bugün oynanan Trabzonspor-İttifak Holding Konyaspor maçında, tribünde rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Trabzonspor taraftarı Eyüp Yusuf’un vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum taraftara Allah’tan rahmet; ailesi ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz.” denildi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı