Beşiktaş

Kadroda revizyon zamanı

Beşiktaş’ın, Yukatel Denizlispor karşısına farklı bir on birle çıkması bekleniyor. 2-1 kaybedilen Fraport TAV Antalyaspor maçında bazı oyuncularının performansından memnun kalmayan Sergen Yalçın’ın değişiklikler yapacağı ifade edildi.

Deneyimli teknik adamın, özellikle hücum hattında revizyona gideceği öğrenildi. Fraport Tav Antalyaspor maçında bu bölgede Güven, Boyd ve Diaby‘yi oynatan 47 yaşındaki çalıştırıcının, bu isimlerden isteği verimi alamadığı belirtildi.

İleri uçta cezası biten Burak Yılmaz’ın forma giymesine kesin gözle bakılıyor.  Sol kanatta Boyd’un yerine N’Koudou’nun, sağ kanatta ise Diaby’nin yerine Lens’in oynama ihtimali oldukça yüksek.

Taktik çalışmalarda bu isimler üzerinde yoğunlaşan Sergen Yalçın, Adem Ljajic’i 11’de değerlendirme konusunda ise kararsız. Sırp yıldız ile ilgili karar, yapılacak son taktik antrenmandan sonra verilecek.

Defansın önemli ismi Vida’nın sakatlığı devam ediyor.  Tedavisine devam edilen Hırvat oyuncunun yerine formanın adayları ise, Roco ve genç futbolcu Erdoğan Kaya.

Teknik ekibin Erdoğan’ın bu süreçte gösterdiği performansından oldukça memnun olduğu ve genç oyuncuya ‘hazır ol’ talimatı verdiği de gelen haberler arasında.
 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı