Futbol

Josef de Souza’dan ayrılık açıklaması

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü maçının ardından gördüğü kırmızı karta ve aldığı 1 maçlık cezaya tepki gösteren Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza’dan flaş bir açıklama geldi. Josef, kendini güvende hissetmediği için gelecek sezon Süper Lig’de yer almayı düşünmediğini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, MKE Ankaragücü maçının ardından yaşanan olayın sonuçlarına ilişkin açıklamada bulundu.

Ayrılma kararını ailesiyle görüştüğü için aldığını ve bu sebeple toplantıda duygusallaştığını ifade eden 33 yaşındaki orta saha, şunları kaydetti:

“Eminim ki buna benzer bir olay yine olacak ve ben de tekrar aynı tavrı sergileyeceğim. Bu sezon elimizden gelenin en iyisini yapıp Beşiktaş’ı tekrar şampiyon yapmaya çalışacağız. Ancak gelecek sezon için artık burada kalmak bana bu tür bir olay tekrar yaşanırsa aynı tepki vereceğim için kendimi güvende hissettirmiyor. Çünkü biliyorum ki karakterim nedeniyle takım arkadaşlarıma yapılacak saldırganlığı kabul etmeyeceğim ve tekrar ceza alacağım. Bu yüzden kendimi güvende hissetmediğim bir ligde kalamam, bu söylediğim kalbimi çok acıtıyor olsa bile.”

Cezaya gözyaşlarıyla itiraz

Josef de Souza, sosyal medya hesabından yaptığı bu açıklamadan önce basın toplantısında da konuşmuştu.

Basın toplantısında gözyaşı döken Brezilyalı oyuncu, 1 maçlık cezasının Tahkim Kurulu tarafından onaylanmasına tepki göstermişti.

Haksız bir ceza aldığını belirten Josef, buradaki planlarından vazgeçmeyeceğini ifade etmişti.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı