Futbol

İzmir Alsancak Stadyumu açılıyor

15 bin kişi kapasiteli yeni stadın 10 locası, 4 soyunma odası, 2 hakem ve 4 antrenör odasının yanı sıra UEFA ofisleri, 100 kişilik çok amaçlı salonu ve yeme-içme alanları bulunuyor.

Bu yıl Süper Lig’e çıkan İzmir takımlarından Altay’ın da önümüzdeki sezon maçlarını yenilenen İzmir Alsancak Stadı’nda oynaması bekleniyor. Bir diğer İzmir takımı Altınordu ise önümüzdeki sezon TFF 1. Lig maçlarını yenilenen statta oynamayı planlıyor.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Altınordu Başkan Vekili Barış Orhunbilge “Stadın kullanım haklarına sahip olan Altınordu ve Altay takımları arasındaki ilişki, tüm dünya futbolu için eşine ender rastlanır bir dostluğun eşsiz bir göstergesi. Özellikle kendini milli takımlara futbolcu yetiştirmeye adayan Altınordu için, yenilenen İzmir Alsancak Stadı’nın önemi çok büyük. Tüm dünya futbolunun ilgisini üzerinde toplayan ve Türkiye’nin futbol fabrikası olarak da bilinen Altınordu’nun maçlarını yenilenen İzmir Alsancak Stadyumu’nda oynaması, seyir deneyimine ve Türk futbolunun prestijine çok önemli bir katkı sağlayacak” dedi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı